Leveringsvoorwaarden

Alle bestellingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst.
De openingstijden van de webshop zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00. Bestellingen worden niet verwerkt op feestdagen. Vakanties en eventuele andere dagen van afwezigheid worden voor zover mogelijk op de home pagina van de website vermeld.

Als u een bestelling plaatst ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail van mij met daarin uw bestelling en de betalingsgevens.

De bestelling wordt vooraf betaald via bank/giro/paypal.  Deze gegevens ontvangt u in de bevestigingsmail. Het is ook mogelijk om een bestelling thuis (IJsselstein UT) af te halen. Dan kunt u het bedrag contant voldoen. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Bij vooruitbetalen wordt u bestelling verzonden zodra het geld is bijgeschreven. Brievenbuspost wordt per 1 januari 2014 niet meer op maandag door TNT bezorgd.

De bestelde artikelen worden 7 dagen voor u gereserveerd, hoor ik dan nog niets van u dan vervalt uw reservering.

Voor verzending van boeken die door de brievenbus passen reken ik voor uw bestelling de tarieven van TNT-post (tot 350 gram). Brievenbuspakketjes (350 gram tot 2 kg) en gewone pakketjes worden verzonden via DHL.  De verzendkosten worden automatisch tijdens het bestelproces toegevoegd.   In verband met het wederom verhogen van de posttarieven van TNT-post per 1 januari wordt het al snel voordeliger om meerdere boeken als een pakketje te laten versturen. Tot 10 kilo bedragen de verzendkosten als pakketpost € 5,75.

Mocht u per ongeluk te veel aan verzendkosten te hebben betaald ontvangt u van mij een mailtje met daarin de juiste verzendkosten. De te veel betaalde verzendkosten worden weer op uw rekening terug gestort.

Verzenden alleen binnen Nederland of naar België. Voor het verzenden naar België wordt gebruikt gemaakt van DPD. Verzenden naar andere landen is eventueel ook mogelijk, vraag hiernaar via het contactformulier.

Indien een boek of pakketje is verzonden ontvangt u hierover een mail. In geval van een pakketje bevat de mail het zendingsnummer zodat u zelf uw pakketje kan volgen.

2dehandsboekentekoop is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

Het is mogelijk om artikelen binnen 7 dagen van ontvangst te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening koper. U ontvangt uw aankoopbedrag minus de verzendkosten weer terug op uw rekening binnen 1 week van retour ontvangst.

In een zeer incidenteel geval kan het mogelijk zijn dat het door uw bestelde boek niet meer aanwezig is of dat u een boek krijgt opgestuurd met kleine afwijking (b.v. andere druk) dan vermeld in de advertentie. Ik vraag hiervoor uw begrip en in het geval dat zich dit voordoet neem ik zo snel mogelijk contact met u op via de mail.

UA-37084692-1